Inschrijven

Op zaterdag 3 september organiseren wij de eerste Westerborker Adventuresurvival Race (W.A.R.). Een 8 uursrace in en rond Westerbork, met fietsen, hardlopen, klimmen en allerlei special tasks. De diverse routes moet je als duo met verschillende navigatietechnieken zelf uitvogelen waarbij het (haast) onmogelijk is om alles te doen. Dus het maken van tactische keuzes is een belangrijk onderdeel van de race. 
Laat je niet afschrikken door de duur, het is zeker niet 8 uur volle bak er zijn voldoende momenten waarin je je rust kunt pakken, je hoeft dus geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. Ons motto is “sport verbindt, gezelligheid volgt”, wij gaan voor verrassen, uitdagen, het beste uit jezelf en je team halen en veel plezier hebben.  Binnenkort opent de inschrijving voor dit evenement. We sluiten af met een voedzame maaltijd die bij de prijs inbegrepen is, de kosten per team zijn EUR 99.22, drankjes zijn voor eigen rekening.
Alle deelnemers moeten 18+ zijn.

Wat krijg je hiervoor

  • Kaarten en alle etappe informatie 
  • Koffie of thee bij aankomst
  • De mogelijkheid om een kleedkamer te gebruiken
  • Een voedzame maaltijd na de finish
  • Een aandenken aan de race
  • Een fantastische ervaring in een prachtige omgeving

Wanneer is de inschrijving geopend?

De inschrijving wordt geopend op 01-04-2022 en sluit op 01-08-2022 of wanneer er meer dan 100 Teams zich hebben aangemeld.

LET OP!! De aanmelding is pas definitief als het inschrijfgeld is voldaan. Je zal je teamnaam dan terugvinden in de lijst met deelnemers die we op deze website zullen publiceren. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt het kan dus even duren voordat het team op de site staat.

Het inschrijfgeld kun je voldoen door het over te schrijven naar;  rekeningnummer: NL79 BUNQ 2068 4845 52  ten name van: Stichting Outdoor Sport Westerbork onder vermelding van [teamnaam] om de inschrijving definitief te maken.

De organisatie houdt zich het recht voor om de race door onvoorziene omstandigheden of overmacht voortijdig te cancellen.

Een team kan zich afmelden voor 01-07, waarbij het inschrijfgeld minus EUR 15 administratiekosten wordt terugbetaald. Bij afmelding vanaf 01-07 vervalt het recht op restitutie.

Inschrijflink

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcIzweF1OJJRqHAMUDUBBntBDDwnE39frtHk2ZQMVtsCmauQ/viewform?usp=sf_link