Over ons

Even voorstellen, wij zijn Mark Kerssies, Niki Pruis, Matthijs van den Hatert en Wubbe-Jan Wieske. Vier enthousiaste sportievelingen die al jaren actief en fanatiek de survivalrunsport bedrijven. De laatste jaren hebben wij steeds meer ervaring opgedaan met adventureraces en aanverwante evenementen. De combinatie van verschillende sportdisciplines en oriënteering, waarbij ook tactisch inzicht van groot belang is willen wij graag naar Westerbork halen.

Op persoonlijke titel hebben wij al meerdere meer-uursraces georganiseerd, waaronder twee en driedaagse events. Met de oprichting van onze Stichting Outdoor Sport Westerbork willen wij het professioneler en grootschaliger gaan aanpakken. Ons motto is: sport verbindt, gezelligheid volgt. Wij gaan voor verrassen, uitdagen, het beste uit jezelf en je team halen en veel plezier hebben, jij ook? Dan zien wij je graag in Westerbork.  

Wubbe-Jan
Matthijs
Mark
Niki

Over de stichting

Het beoogde doel van de stichting is: Het promoten, stimuleren en organiseren van outdooractiviteiten met sportief en tactisch karakter waarbij verschillende sportdiciplines worden gecombineerd. De sportdisciplines die de basis vormen zijn adventurerace survivalrun wampex en oriënteering.

De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door:

  • het organiseren van multisport wedstrijden;
  • het aanbieden en faciliteren van multisportvaardigheden;
  • het promoten, organiseren en faciliteren van sportieve outdoor activiteiten op allerlei niveaus;

KvK-nummer 85587524